Vixerimus | medical art studio

Neem deel

Bent u enthousiast geworden over wat we doen en wilt u bijdragen aan ons doel? Dat kan! Hieronder leggen we uit hoe dat werkt.  

Om ons doel tot leven te brengen hebben we medische beeldvorming nodig, uw beeldvorming. Een van onze kerndoelen is om de huidige staat van medische technologie te laten zien zoals deze wordt gebruikt in de alledaagse praktijk. Dit betekent dat we alleen beeldvorming willen gebruiken welke in een klinische setting gemaakt is. Hierdoor blijven we zo dichtbij mogelijk bij de klinische praktijk en verspillen we geen tijd of middelen. 

Waar zijn wij naar op zoek?

We verwelkomen alle medische beeldvorming. Voor het eerste project gaan we aan de slag met CT-scans om sculpturen te maken. In volgende projecten zullen we verschillende beeldvormingsmodaliteiten gebruiken, zoals Röntgenfoto’s en MRI scans. Omdat niet alle beeldvorming geschikt is voor onze projecten kunnen we niet garanderen dat uw beeldvorming daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Daarentegen is het mogelijk dat de beeldvorming voor een huidig project niet geschikt is, maar wel voor projecten in de toekomst. Daarom ontvangen we graag alle beeldvorming!

Welkom!

Wij zouden het geweldig vinden u welkom te mogen heten als onderdeel van Vixerimus! Om deel te nemen hebben we uw schriftelijke toestemming nodig voor het gebruik van medische beeldvorming in onze kunstprojecten. Vul daarom onderstaande formulieren in via de bijgevoegde links. Indien u wilt dat wij de beeldvorming ophalen bij uw zorginstelling, hebben we tevens een ondertekend machtigingsformulier nodig. Let op: dit geldt helaas niet voor alle ziekenhuizen. Mocht u meer informatie willen opvragen of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

1.

Meld u aan

Teken het toestemmingsformulier en eventueel het machtigingsformulier.

2.

Verzamel uw gegevens

Haal uw gegevens op bij het ziekenhuis. Indien u ons machtigt kunnen wij dit voor u doen. Let op: dit geldt helaas niet voor alle ziekenhuizen.

3.

Stuur uw gegevens op

U ontvangt verdere instructies over het versturen wanneer u zich aanmeldt.

Formulieren

Persoonsgegevens

Wij vragen toestemming voor het gebruik van uw beeldvorming voor artistieke doeleinden. Medische beeldvorming is gevoelige data welke met zorg gehanteerd moet worden. Alle processen volgen strikte privacyrichtlijnen. Geen enkele beeldvorming wordt verkregen zonder expliciete toestemming van de deelnemer zelf. We slaan alleen data op welke nodig is en dit doen we altijd op een veilige manier. Het plan omtrent de opslag en verwerking van data is in samenspraak met onze functionaris gegevensbescherming opgesteld.